You are here

O nama

A Novamedia Doo bemutatkozik

On-line marketinggel és internetmarketinggel, valamint webfejlesztéssel foglalkozó vállalkozás. Mi, a Novamedia tulajdonosai többéves informatikai, internet- és telemarketinges tapasztalattal rendelkezünk, és úgy döntöttünk, hogy egy nemzetközi szinten is sikeresen működő modellt Szerbiában is megvalósítunk.

Tapasztalatból tudjuk, hogy internetes jelenlét nélkül egy komoly cég nem fejlődhet, a konkurencia megelőzi, forgalma csökken és kénytelen lesz tudomásul venni, hogy egyre több vásárló érkezik az internetről és ha nem lép az internetre, előbb utóbb tönkre megy! Önnek ezt nem kell átélnie, ha igénybe veszi a Novamedia szolgáltatásait!

A Novamedia célja

A szerbiai vállalkozásokat megismertetni az internet nyújtotta lehetőségekkel, segíteni azok kihasználásában, és hozzájárulni az ügyfelek megtalálhatóságához, ismertségük növeléséhez és ezáltal magasabb profitjához.

A Novamedia értékteremtő szolgáltatásai révén hozzájárul ahhoz, hogy Szerbia, a szerbiai cégek és vállalkozások közelebb kerüljenek a világhoz.

Miért a Novamedia?

Ha szüksége van arra, hogy a vállalkozását a jelenleginél többen találják meg a Google-ben, vagy növelni szeretné bevételeit, vagy egyszerűen csak ismertebbé szeretné tenni vállalkozását, akkor a Novamedia szolgáltatásai Önnek szólnak.

A Novamedia Doo szolgáltatásait folyamatosan fejleszti, így partnerei egyre könnyebben megtalálhatóak az interneten. A világ teljes keresésének több, mint felét a Google szerverei szolgálják ki, így a vállalkozásoknak elemi érdekük, hogy a Google találati listájának elején jelenjenek meg. A legtöbb felhasználó csupán az első néhány találati oldalt nézi meg, tovább már nem lapoz.

Ahhoz, hogy egy cég adott szolgáltatásnál az első 10 találatban benne legyen, informatikai tapasztalatra és nem kevés pénzre van szükség, amit azonban sok vállalkozás nem engedhet meg magának. Egy-egy weboldal első helyre hozása több 10, vagy 100 ezer dinárba is kerülhet, ráadásul ezt a munkát nem elég egyszer elvégezni, hanem az optimalizálást folyamatosan kell végezni.

A Novamedia Doo rendelkezik az ehhez szükséges szakértelemmel, így az adatbázisunkban való regisztráció lévén, partnereink a Google találati lista élére kerülhetnek.

Három nemzetközi kereső

A Novamedia annak érdekében, hogy ügyfelei minél több helyről elérhetőek legyenek, három nemzetközi keresőt üzemeltet:

www.novamedia.rs
www.serbiainfo.eu
www.kompanije.co.rs
www.preduzeca.rs

Az adatbázisokon a keresőoptimalizálást (SEO) folyamatosan végzi, így biztosítva ügyfeleinek, hogy a keresőkben minél jobb helyezést érjenek el. A regisztráció révén így az optimalizálási költségek töredékéért kerülhet a legjobbak közé a nagy keresőkben is. A Novamedia oldalai a keresőkben elöl helyezkednek el, a látogatók ezekre kattintva az Ön vállalkozását fogják elérni. Ez a vevőközvetítés.

A nemzetközi statisztikák szerint 100 új látogatóból 20-30 érdeklődő és 2-3 új vásárló keletkezik, tehát ha már Ön rendelkezik weboldallal, elemi érdeke, hogy oldalát minél többen látogassák, így jutva több vásárlóhoz és nagyobb profithoz.

Reméljük, sikerült megvilágítani, hogy ma egy komoly vállalkozás nem fejlődhet internetes jelenlét nélkül!

Előzze meg a konkurenciát, jelentkezzen ma, és kérje az Ön számára megfelelő ajánlatunkat!