You are here

WD Plus

WDL

Webshop

WD

WDS

Web Dynamic Start references

"A Novamedia keresőrendszereiben történt megjelenés után 1 hónappal már 2-3 új ügyfél is megkeresett. Bár tudom, hogy az interneten minden cégnek jelen kell lenni, kellemes meglepetés volt, hogy ilyen gyorsan tapasztaltam ennek előnyét. Biztos vagyok benne, hogy a szolgáltatás díja az 1 év alatt töbszörösen megtérül!" Termo-Tim Doo. 21000 Novi Sad

Web Dynamic Lite references

"Elégedettek vagyuk a Novamedia üzletkötőinek kedvességével és szakmai tudásával."
Milorad Babić igazgató - GEJZER SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU - Sijarinska Banja

Web Dynamic references

"Eddig nem volt weboldalam, de tudom, hogy ma, egy magára adó cégnek van weboldala. Az oldal elkészítésével a Novamediát bíztam meg, akit korrekt, pontos együttműködő cégnek tartom, az elkészült oldallal elégedett vagyok."
Noval Doo.

Web Dynamic Plus & Webshop references

A weboldalak ma nagyon egyedi és nélkülözhetetlen névjágykártyái a cégeknek. Novamedia D.o.o. által készített weboldalunkkal nagyon elégedett vagyok.
Szabó László Ekovent tehnika

Business references

"Ezennel szeretnénk kifejezni hálánkat a NOVAMEDIA csapatának a jól elvégzett munkáért és a magasszintű professzionalizmusért. Az elmúlt egy év alatt a NOVAMEDIA üzleti portáljain levő hirdetésünknek köszönhetően megduplázódott az ügyfeleink száma és a forgalmunk, a reklámunkat pedig több mint 80,000-en látogatták meg. A reklámmal, bannerekkel és a kulcsszavakkal olyan sikeresen prezentálták cégünket, hogy nagyon kellemesen meglepődtünk és az eredmények lényegesen felűlmúlták az internetes reklámozástól remélt elvárásainkat. A következő lépésünk egy weboldal kidolgozása. Természetesen erre a feladatra is a NOVAMEDIÁT választjuk, mivel ez a csapat bebizonyitotta rátermettségét, szaktudását és professzionalizmusát a cégek internetes reklámozása terén."
Biljana Milovanov, ügyvezető igazgató - Janikomerc doo Nis

"A Novamédia munkájának alapja a profi jelenlét és a folyamatos törekvés szolgáltatásuk jobbá tétére. A kiváló helyezések a Google-ben, a számunkra fontos kulcsszavakra pozitivan hat bevételeinkre."
Slobodan Simonović igazgató- Expont - Beograd

"A Novamedia szolgáltatásai hasznosak és korrektek. Háromnyelvű oldalukon lévő hirdetésünk új vásárlókat hoz halas boltunkba és új vendégeket a Fish & Bar éttermünkben. "
Miroslav Petronijević igazgató - Topers - Beograd

"Már korábban terveztem, hogy a Toscana szalonomat az interneten is elérhetővé teszem, de se időm, se pedig szaktudásom sem volt ahhoz, hogy ezt megcsináljam. Első lépésként a Novamedia rendszereiben regisztráltam magam, és 3 hónap alatt 4 új vendéggel bővült az ügyfélköröm. A Novamedia keresőjében - és így a google-ben - történő megjelenés már 3 hónap alatt többet hozott, mint amennyibe a szolgáltatás került.
A következő lépés a saját weboldal elkészíttetése lesz, és természetesen ezzel a Novamedia Doo-t bízom meg!"