You are here

Web Dynamic references

"Eddig nem volt weboldalam, de tudom, hogy ma, egy magára adó cégnek van weboldala. Az oldal elkészítésével a Novamediát bíztam meg, akit korrekt, pontos együttműködő cégnek tartom, az elkészült oldallal elégedett vagyok."
Noval Doo.

Business references

"Ezennel szeretnénk kifejezni hálánkat a NOVAMEDIA csapatának a jól elvégzett munkáért és a magasszintű professzionalizmusért. Az elmúlt egy év alatt a NOVAMEDIA üzleti portáljain levő hirdetésünknek köszönhetően megduplázódott az ügyfeleink száma és a forgalmunk, a reklámunkat pedig több mint 80,000-en látogatták meg. A reklámmal, bannerekkel és a kulcsszavakkal olyan sikeresen prezentálták cégünket, hogy nagyon kellemesen meglepődtünk és az eredmények lényegesen felűlmúlták az internetes reklámozástól remélt elvárásainkat. A következő lépésünk egy weboldal kidolgozása. Természetesen erre a feladatra is a NOVAMEDIÁT választjuk, mivel ez a csapat bebizonyitotta rátermettségét, szaktudását és professzionalizmusát a cégek internetes reklámozása terén."
Biljana Milovanov, ügyvezető igazgató - Janikomerc doo Nis

"A Novamédia munkájának alapja a profi jelenlét és a folyamatos törekvés szolgáltatásuk jobbá tétére. A kiváló helyezések a Google-ben, a számunkra fontos kulcsszavakra pozitivan hat bevételeinkre."
Slobodan Simonović igazgató- Expont - Beograd

Topers d.o.o.

"A Novamedia szolgáltatásai hasznosak és korrektek. Háromnyelvű oldalukon lévő hirdetésünk új vásárlókat hoz halas boltunkba és új vendégeket a Fish & Bar éttermünkben. "
Miroslav Petronijević igazgató - Topers - Beograd