You are here

O nama

Jedan klik, i kupac je u vašoj firmi!

Novamedia je kompanija koja se bavi onlajn marketingom, internet marketingom i vebom. Mi, vlasnici Novamedie, raspolažemo sa višegodišnjim iskustvom na polju informatike, Interneta i telemarketinga. Naša vizija je da i u Srbiji realizujemo model koji će uspešno funkcionisati na međunarodnom nivou.

Šta je cilj NoveMedie d.o.o.?

- Da preduzetnicima u Srbiji predstavimo mogućnosti koje pruža Internet i da im pomognemo da iskoriste te mogućnosti.
- Preduzetnici!! Naš cilj je da informacije o vašim firmama budu lakše dostupne neograničenom broju posetilaca, što doprinosi povećanju broja kupaca vaših proizvoda ili usluga, i automatski porastu vašeg profita.
- Novamedia želi da pružanjem svojih usluga doprinese da se Srbija, srpske firme i preduzetništvo pomoću Interneta približe svetu.

Koje mogućnosti pruža Novamedia?

Pomoću Internet baza podataka pretraživača naše klijente, kupci i partneri lakše pronalaze na Internetu i time stiču prednost nad svojom konkurencijom. Mi dajemo mogučnost Internet prezentacije i takvim firmama koje do sada nisu bile upućene u predosti Interneta, zbog neinformisanosti, nedostatka kadrova ili oskudice para.

Zašto NovaMedia?

Ako želite da više posetilaca pronađe vašu firmu preko “Google”-a, da povećate profit vaše firme ili da izgradite imidž vaše firme, onda su usluge Novemedie namenjene upravo Vama. Novamedia d.o.o. stalno usavršava svoje usluge tako da će naši klijenti da sve lakše i brže pronalaze na Internetu.

Serveri “Google”-a opslužuju više od polovine svih svetskih pretraživača. Zato je svakoj firmi važno da se u “Google”- u pronađu među prvih 10 pogodaka. Statistički podaci tvrde da čak 90 posetilaca “Google”-a pogleda samo prvih 10 pogodaka. Ne listaju dalje!!! Da bi se vaša firma našla među prvih 10 pogodaka u “Google”-u je potrebno profesionalno informatičko znanje i nemala investicija, što mnoge firme u Srbiji ne mogu da priušte sebi.

Mnogi znaju da naprave veb strane, ali postići da se ta ista web strana nađe u prvih 10 pogodaka u “Google”-u može da košta i nekoliko desetina hiljada dinara. Pored toga, neophodno je da se kontinuirano optimalizuju veb strane, što još više povećava troškove.

Zaposleni u Novamediji raspolažu stručnim znanjem neophodnim za optimalizaciju, tako da se firme registrovane u našoj bazi podataka nalaze među prvim pogocima na “Google”-u. Novamedia registruje firme u tri baze podataka:

www.novamedia.rs
www.szerbiainfo.hu
www.serbiainfo.eu
www.kompanije.co.rs
www.preduzeca.rs
www.linkcentar.co.rs

 Kontinuirano vršimo optimalizaciju (SEO) i na taj način obezbeđujemo da se vaša firma nađe među prvim pogocima. Posetilac pronalazi vašu firmu jednim klikom!

Svaki posetilac našeg sajta (a taj broj je iznad 4000 dnevno) je vaš potencionalni kupac. Po međunarodnoj statistici, od 100 posetilaca ima 20-30 zainteresovanih i 2-3 nova kupca.

Znači iako već imate web stranicu, vaš interes je da povećate broj posetilaca kako biste na taj način povećali promet i profit.

Registruje se!